اين پنير سرشار از کلسيم، پروتئين، فسفر و انواع ويتامين‌هاست که ارزش غذايي آن معادل 12-11 کيلو شير تازه گاو است. مدت زمان رسيدن: 45 روز تا 2 ماه پنير گودا، پنير نيمه سخت و زررنگي است که از شير گاو توليد مي‌شود.‌ اين پنير، اولين بار در روستاي گودا در جنوب هلند توليد شد و قدمت آن به قرن 12 مي‌رسد. گودا، يکي از معروفترين پنيرهاي جهان و پرفروش‌ترين پنير هلند، رايحه‌اي ملايم و گردويي و طعم و بويي شبيه به خامه دارد و به همين دليل براي هر ذائقه‌اي خوشايند و مطلوب است.






پنير گودا با داشتن ترکيبي مناسب از پنير طبيعي و تازه، کره و ترکيب‌هاي غذايي ديگر، مزه و طعم ويژه‌اي به غذا به ويژه ساندويچ‌ها مي‌بخشد. اين طعم خوب به همراه قابليت مناسب ذوب‌شوندگي و سهولت کاربرد پنير گودا از يک طرف و تنوع فوق‌العاده و کيفيت بالاي محصول، مي تواند تجربه‌اي دلنشين از آشپزي به همراه داشته باشد. در توليد پنير گودا، اضافه شدن مرحله پروسس در توليد محصول، قابليت پخش‌پذيري و ذوب‌شدگي ويژه‌اي به اين محصول در مقايسه با پنيرهاي طبيعي بخشيده است. همچنين طعم دلنشين‌تر و خوشمزه‌تر پنير گودا کاله به اين علت است که بيش از 30 درصد از پنيرهاي طبيعي در توليد آن استفاده شده است. به همين دليل اين محصول داراي طعم و خواص پنيرهاي طبيعي است که در محصولات مشابه ديگر وجود ندارد.


ارزش غذايي پنير:


1. پروتئين:


پنير نيز همانند شير، منبع خوبي از پروتيين است. پروتيين موجود در پنير از پروتيين شير به نام کازيين مي آيد. در نتيجه شامل آمينو اسيدهاي ضروري و قابل هضم است. هم چنين پروتيين براي سلامتي در ترويج فشار خون پايين، افزايش مواد معدني و همچنين منبع خوب انرژي مفيد است.


2. کربوهيدرات پنير:


در واقع پنير شامل مقدار کمي کربوهيدرات است، اما مقدار آن بسته به نوع پنير است. در حقيقت ميانگين پنير شامل 1، 3 گرم کربوهيدرات در هر 100 گرم است. در همين حال، اکثر پنيرها حاوي کربوهيدرات هستند که لاکتوز يا شکر شير است. با اين وجود، در طول فرآيند انعقاد خون و توليد آن، لاکتوز به گلوکز و گالاکتوز تجزيه مي شود. علاوه بر اين، کربوهيدرات به عنوان سوخت بدن براي توليد انرژي روزانه استفاده مي کند.


3. چربي هاي پنير :


به نظر مي رسد که غذاهاي غني از چربي مثل پنير براي بدن خوب نيست، اما در واقع پنير بسيار سالم است. در همين حال پنير شامل چربي هاي اشباع شده است، مواد غذايي که انرژي بيشتري به ما مي دهند. محتويات آن حدود 70 درصد يا 33 گرم در هر 100 گرم پنير است. همچنين. پنير شامل چربي هاي ترانس داري است که واکسسين اسيد و لينوليک کانجاکتد هستند. به هر حال، اين چربي ترانس دار براي مصرف بدن به مقدار معقول خوب است.


4. ويتامين ها و مواد معدني پنير:


در حقيقت پنير منبع خوبي از ويتامين و مواد معدني مانند شير است.در همين حال، يک ليوان شير، يک تکه پنير را توليد مي کند. بنابراين، ويتامين ها و مواد معدني اش به اندازه شير است.


5. ويتامين A پنير:


پنير غني از ويتامين A است. ويتامين A براي سلامتي چشم ها، آسيب هاي پوستي، و عفونت تنفسي خوب است.





مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

عکس آقای خامنه ای

آخرین جستجو ها

Elizabeth Aaron Tami Regina مديريت ارتباط با مشتري رمز ارز Erick Vanessa Lee Justin